Over ons

drukkerij overzicht drukkerij pim

Drukkerij van Zwieten

Met tientallen jaren aan ervaring is drukkerij van Zwieten een begrip in Aalsmeer en omgeving. In een prachtig nostalgisch pand wordt elke dag met veel plezier gewerkt aan het vervaardigen van mooi en betaalbaar drukwerk waarmee onze klanten voor de dag kunnen komen. Ook uw drukwerkopdracht is bij ons in uitstekende handen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid vinden wij heel belangrijk. Wij helpen en adviseren u graag bij de uitvoering van uw ideeën en werken daarvoor met de beste drukpersen en printers en de nieuwste grafische programma‚Äôs.

Pim van Zwieten

Het gezicht achter drukkerij van Zwieten is Pim van Zwieten, een allround graficus en van alle markten thuis. Bezieling en liefde voor het vak en dat alweer meer dan 25 jaar! Hij geniet elke dag en dat kunt u terugzien in puur vakmanschap.

Uw wensen hebben altijd onze volle aandacht. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, voelen ons betrokken bij onze klanten en houden van een persoonlijke benadering en een ongedwongen sfeer. Niet voor niets is Drukkerij Van Zwieten de leukste drukkerij van Aalsmeer en omstreken!